Frumuseţea este

Alice Madness Returns


Alice: Madness Returns
Publisher: Electronic Arts
Developer: Spicy Horse Games


Nebunia se întoarce

Alice: Madness Returns este unul dintre cele mai arătoase jocuri din ultima vreme. Nu datorită graficii ci mai mult datorită impresiei artistice, fiecare zonă din joc având propria atmosferă și totul părând să fie pictat cu pensula de către un artist.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu American McGee’s Alice, precedentul acestui joc lansat în 2000, seria de față ne prezintă un fel de alternativă mai întunecată la Alice în Țara Minunilor, dar cu aceleași rădăcini și personaje.

Alice: Madness Returns este un joc horror de acțiune, dezvoltat de Spicy Horse în colaborare cu Electronic Arts, titlul urmând să fie lansat in a doua jumătate a anului 2011. Alice: Madness Returns reprezintă continuarea jocului American McGee's Alice, lansat de EA GAMES in 2000.

Alice Liddel, în povestea reinventată de către American McGee, este o fetiță a cărei familie a murit într-un incendiu, fapt ce o face să își piardă mințile. Nebunia o răpește încetul cu încetul pe Alice, acum internată într-un azil de nebuni, iar Țara Minunilor din mintea ei se transformă într-o variantă radical diferită și deloc prietenoasă.

Un deceniu mai târziu, Madness Returns, reia acțiunea primului joc. Alice este acum într-o casă de orfani, sub grija unui psiholog pe nume Angus Bumbly, care încearcă să îi suprime amintirile întunecate din seara incendiului ce i-a omorât familia. Nebunia pune iar stăpânire pe Alice, care se trezește din nou în Țara Minunilor, de această dată cu și mai multe ciudățenii ca înainte și sub o nouă “conducere”.


Jucătorii se vor lupta pentru a o salva pe Alice și singurul loc în care își poate găsi refugiul.

Review preluat de pe www.gamepress.ro , autor Adrian Gabor.

2 comentarii:

GamePress spunea...

te rog sa tribui acest articol autorului initial.

Auteur des Rêves spunea...

Scuzați-mi vă rog neatenția, am cautat informații pe mai multe site-uri și nu am mai ținut evidența până la sfărșit ^^"
Am completat.

Trimiteți un comentariu